maandag 26 september 2016

Bij mij thuis: Olle Eksell posters

Vorige week kreeg ik twee posters toegestuurd ontworpen door Olle Eksell, Zweeds grafisch ontwerper, bekend geworden met zijn ontwerp Ögon Cacao voor een Zweeds cacaomerk.
Op de laatste foto zie je deze poster.
Bijzonder vind ik dat al zijn posters; óók die uit de vijftiger jaren, heel fris en eigentijds ogen. 
Ze passen in veel  interieurs en zeker in de nog steeds populaire Scandinavische interieurstijl komen ze goed tot hun recht. Ook zijn ze goed te combineren met andere prints en posters zoals je hieronder kunt zien.
Meer informatie over het design van Olle Eksell vind je op de officiële website (hier), posters kun je hier bestellen.






Foto's Mirjam Oomen en via

woensdag 14 september 2016

Slaapkamer dromen deel twee

Een hittegolfje in september en ik zit me nog steeds te vergapen aan slaapkamers ter inspiratie voor die van mezelf. En ik heb hem gevonden hoor! Alleen is deze slaapkamer zo te zien groter dan mijn woonkamer, dus dat vormt nog een klein probleem.
Maar mooi vind ik hem!






woensdag 7 september 2016

Slaapkamer dromen

Enige tijd geleden heb ik op deze plek aangekondigd dat we binnenkort (..) de bovenverdieping willen gaan verbouwen. Nu is het zo dat dit zoveel voorwerk vereist, waar ik verder wijselijk niets over vertel, dat  het voorlopig bij plannen blijft. Gelukkig is dat niet zo heel erg; het geeft ons meer tijd om te bedenken hoe we het graag willen en bovendien zijn er wel belangrijker dingen in het leven. Al weet ik even niet zo snel wat......... grapje natuurlijk! 
(Hoewel?)
Ondertussen ben ik nog een keer slaapkamer inspiratie op gaan doen via pinterest. Want wat doe je anders op zo'n prachtige nazomerdag als vandaag, nietwaar?